logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Colin Magazine

colin2

Från vår lilla blogg som vi startade med bilder från skogen där vi växte upp för fem år sedan till att bli moderedaktörer på Devote, sedan styra skeppet mot Kanal 5 och bege oss till andra sidan jordklotet för att blogga på FELLT har vi återvänt till Sverige och idag är första dagen vi börjar på Colin Magazine med de här drömgänget ovan. Det känns helt fantastiskt och vi är så himla peppade på vad framtiden för med sig.

When we started our blog 365 for five years ago with pictures from the forest where we grew up, to becoming fashion editors at Devote.se, to move on to Kanal 5 and further on to the other side of the world, to FELLT in Australia we’ve decided to go back to our roots where we once begun. Today we started at Colin Magazine with this dream team you can se above. We’re so excited to see what the future will bring! 

Lots of love

3 Comments
  • 25 maj, 2015

    Tycker detta verkar galet spännande och det ska bli så kul att följa er hela gänget 😀

  • 25 maj, 2015

    So excited you’re back!

Leave a Comment:

Instagram Feed