logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Paris is always a good idea

pariii2
mir2
spell3

 Jumpsuit – Spell & the Gypsy Collective

Att vakna av att solen letar sig in genom de ljusa gardinerna som täcker de stora fönstrena, utanför så skvallrar verkligheten om att det är morgon och rusningstrafik. När vi slår upp de fönstrena och låter morgonsolen sippra in så möts vi av doften av våren. Man borde få tillbringa varje vår i Paris. Det är någonting med luften, med människorna och alla små gränder, franska balkonger, människor som röker som inte finns någon annanstans.

To wake up by the sun in Paris, how the light trying to find it’s way through the light curtains that covers the big windows, the noice outside is whispering that it’s morning outside. When we opens up the big windows and the morning light is sippering in we are greeted by spring. Everyone should get the chance to spend the spring in Paris. It’s something about the air, the people, the alleys, the french balconies that’s nowhere else.

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed