logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

A weekend in the forest among princesses and trolls

pion
skogen3
forest3
skogen4skogstroll2

 Clothes – Borrowed from SVT’s vintage storage ♦

Vi har alltid älskat att rymma bort, iväg från verkligheten och åka hem till skogen. Efter att ha åkt runt till olika festivaler och olika delar i Europa kände vi den där rastlösheten komma krypandes. Vi ville fly iväg. Till lugnet, till hästarna, ängarna, och att fiska, plocka blåbär och laga mat är så himla skönt som kontrast till livet hemma i Stockholm. Så sagt och gjort. Vi tog med de vi håller kära och spenderade helgen ute i vårat kråkslott. Och tjejen som strålar ikapp med solen på bilderna, här är hennes blogg.


We’ve always loved to escape from the reality and go to the forest where we grew up. After being around to different festivals and countries around in Europe the feeling of restlessness were crawling our us we had to get away somewhere. Away to the silent, to the horses, to the meadows and the forest. So we did. We went to the craw castle where we grew up. And the girl in the picture, who is shining like the sun, her name is Maxinne.

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed