logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Bowerbird Mombai

2
6
10
3 1
11
7

 Kimono – Arnhem Clothing / Dress – Zarah ♦

Regnet öser ned utanför fönstret och är så vidskepligt och ambivalent. Vi ska fotografera vår allra första editorial för ett magasin men det är lite som att vädergudarna jäklas med oss. Såfort det klarnar upp springer vi ut och precis när det är lagom tid för oss att sätta igång så öppnar sig himlen med störtskurar som aldrig förr. Det viskas om en strålande sommar för resten av Europa – alla utom oss här i Sverige. Och vi som lever i det här landet i hopp och i längtan efter de tre månaderna på året där solen värmer våra kroppar och där den aldrig riktigt tycks gå ned. Kom igen nu sommaren — ge oss allt du har är du snäll så kanske vi överlever den här hösten med.

Så, istället för att ligga på soluppvärmda klippor sitter vi och beskådar verkligheten innanför ett fönster — människor som gömmer sig under paraplyn och regnjackor och drömmer oss bort till andra platser dit vi inte hunnit än. Och helgerna fyller vi förstås med äventyr, och den här helgen bär det av till Dalarna och sommarens fjärde och sista festival – Into the valley.

Bilderna ovan är tagna i Opatija, Kroatien och herrejesus vad vi längtar tillbaka.   


The rain is pouring down here in Stockholm and we can’t help ourselves dreaming back to this place. Ohh sun, can you please show your pretty face for us?


2 Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed