logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Camp Cosmic Part I

27 5 4
13
2
7
9 15

Vi har alltid älskat äventyr och att rymma iväg från verkligheten. Den här gången bar det av till Tajmahalla. Om man tar bilen och åker rakt norrut från Visby, nästan ända upp till Gotlands ände så finns det en liten, nästan osynlig grusväg som leder till ett kalkstensbrott och en liten sjö. En gång om året anordnas det en festival vid namn Camp Cosmic som är lite som att kliva rakt in i ett sagoland.


We’ve always loved adventures and to escape the reality for awhile. This time it was time for us to go to Gotland and the Camp Cosmic festival. It’s like entering a fairytale world and one of the most beautiful festivals <3 

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed