logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Play with me sun

emma
odd
emma2

Kimono – Odd Molly ♦

Helgen i den lilla byn Gagnef är ett minne vi kommer bevara långt inne i hjärtat och ta fram när mörkret kommer krypandes. Att få spendera två dagar i solen i ett fantastiskt tält på ett fantastiskt camp med fina människor där solen bländar en och man nyper sig i armen bara för att försöka befinna sig ännu mer just där.. Bilderna ovan är tagna av finaste Emma Svensson, vi sprang ut på en äng och lekte lite och herregud vad den människan är duktig. Så fin, ödmjuk och begåvad.


The weekend in the small village Gagnef up north in Sweden is one of the memories we’ll keep deep down in our hearts. To spend two days in the sun in an amazing hippie tent, in an amazing camp with beautiful souls where the evening sun is shining so bright and you keep thinking ”is this even real”? just beacuse you don’t wanna be anywhere else in the world.. The pictures is taken by our beautiful, talented and amazing friend Emma Svensson.

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed