logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

A velvet dream

lenni_2lenni2.2
lenni_5
lenni_9
lenni3_2

lenni_11
lenni_4
lenni_10
lenni4

♦ Blazer & Shorts – Lenni the label / Necklaces – Sanktoleono Jewelry / Rings – Jane Koenig   ♦

Vi har flytt ut till skogen och lugnet i några dagar. Ägnar oss åt att laga raw food rätter, läsa, lyssna på ljudet av vinden som fångar tag i grenarna och får bladen att göra musik. Och att plåta. Älskar att försvinna in i kreativa bubblor och bara skapa.

Ovan ser ni vårat nyaste tillskott i garderoben. Skulle kunna skriva en hel kärlekshistoria om det här setet, det är så himla perfekt in i varje liten detalj. Från ett av våra absoluta favoritmärken, Lenni the label.


We’ve escaped the city for a couple of days, to the forest. We’re spending the days with cooking raw food meals, reading, listening to how the wind makes the leaves dance. And with photographing. Love to disappear into a creative bubble and just create.

You see one of our newest addition in our closet above.  Could probably write a whole love story about this set, it is so amazingly perfect in every detail. From one of our favorite brands, Lenni the label.

1 Comment
  • 16 augusti, 2015

    Hej!

    Jag hamnade på din blogg av en slump idag och jag måste bara säga att dina bilder är fantastiskt vackra! Keep it up så jag kan gå in och få lite inspo då och då! 🙂 <3

    Ha en fin dag!

Leave a Comment:

Instagram Feed