logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

LIGHTHOUSE 1858

365_f_1 365_f_4 365_f_5

Hat & Belt – Beyond Retro / Dress – Issue 1.3 ◈

South Head, January 2014

När vi tittar på de här bilderna känns det som en livstid bort. Så mycket har hänt. Vi hittade till den här fyren några dagar efter att vi landat i Sydney. Staden som skulle komma att bli våran bas de kommande månaderna. Att landa på andra sidan jordklotet, utan att riktigt känna någon, inte veta var man ska gå eller åka, utan att direkt känna någon är lite som att kasta sig rakt ut från en klippa och breda ut vingarna. Vi vågade.

Även om det har gått över ett och ett halvt år, något som känns som så himla mycket mer (tid är ett märkligt begrepp) så antar vi att vi är precis likadana nu. Att våga tro på drömmarna, att åka till okända destinationer och längta efter att upptäcka nya delar och gå vilse, för att hitta precis rätt. Det är lite som att komma hem.


When we think back to this day it feels like a lifetime away. It was some of our first days in Sydney and we were living on the other side of the world, without knowing what to do, where to go, who to hang out with. So we were just discovering different parts of Sydney. This lighthouse was one of them.

”..As you look out to the endless blue, where the sky and sea join together on the horizon, you can’t help but realise how big the world actually is. To the left you can see the headland at Manly (somewhere definitely on our bucket-list here in Sydney). 

In our last post we talked about how important it is to get lost (on purpose) in a new city. We would have to say this is also true when it comes to bars and clubs… the locals really do know best! So armed with a crumpled piece of paper with a few names of Sydney hotspots written down, tonight we set out to get lost, yet again.”

It is more then one and a half year ago and nothing has change in that point that we’re still loving to get lost.

 

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed