logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Sometimes you gotta treat yourself // Orangeriet

orange3 orang orange4

I lördags, efter alldeles för många kvällar av jobb bestämde vi oss för att gå ut och fira livet och planera nya äventyr och resor. När man jobbar, bor och hänger nästan varje timma av dygnet är det lätt att glömma bort att göra fina saker tillsammans så vi bestämde oss för att gå till Orangeriet, ett ställe vid Kungsholmen, med utsikt över vattnet och världens i särklass godaste drinkar. Det var som att entra en sagovärld med tända ljus, mysig musik och fantastisk god mat.

Om ni inte varit där så måste ni gå dit! Tips tips.After way to many days and nights of working we decided to go out and celebrate life, to plan new travels and adventures. When you are living together, work together and spend almost every waking hour with each other it’s important to do other stuff despite from just.. working. We decided to go to a place called Orangeriet, that we’ve heard so much about but never been. It was like entering a fairytale world of burning candle lights, cozy music and fantastic drinks (!!!) and food. <3 

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed