logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

A short trip to Thailand

1 2

Vi provade någonting vi aldrig gjort förut här om dagen, Maxinne tog nämligen med oss till Hårbutik och Malin som gjorde världens grymmaste spraytanning på oss. Så himla fascinerande att man går från likblek till fantastiskt brun och fräsch på några minuter. Eftersom vi har den dumma ovanan hoppa in i solarium när huden börjar skifta i vitt är det här ett himla mycket bättre alternativ. Malin hittar ni på Sank Eriksgatan 94, dessutom är hon världens gulliaste. Tips, tips!We tryed out to do a spray tanning for the very first time in our life, and wow, we’re totally in love with it. 

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed