logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

A Vegetarian Christmas ”Julbord”

c1
x5
x6
c3

Om det är någon tradition vi svenskar är extra bra på så är det julbord, påskmat och midsommarmat. Det består ju egentligen i princip av samma innehåll bara att man byter ut julskinkan mot extra mycket ägg och sill på påsken och midsommar. Och apropå julmat, vi var hembjudna till fru Björk här om dagen för att frossa i Grolsch och julbord, vegetariskt förstås. Är så himla glad över att det har kommit så mycket goda nya alternativ till kött som inte smakar som torr kofta och vi provade att laga både vegetarisk julskinka, ”köttbullar” och korv. Det var så himla gott och om ni vill ha goda vegetariska alternativ till julbordet måste vi tipsa om märket ”Quorn”.

In Sweden we’re holding on to our Swedish traditions food wise, and the Swedish ”Julbord” is something super special. (We’re eating the same food at the easter and midsummer as well, he he). Since we don’t eat meat we were cooking the most amazing vegetarian ”julbord” the other day at Maxinne’s place. 

1 Comment
  • 18 december, 2015

    Jag håller verkligen med! Guu vad najs veggo mat det finns, så himla härligt att vara vegetarian. 🙂

Leave a Comment:

Instagram Feed