logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

NLY New Year Shoot w/ Colin Magazine

2

Här är ett collage med en önskelista från Nelly.com. Den gulliga byxdressen hänger redan i vår garderob och användes på plåtningen som vi gjorde med hela grymma gänget från Colin. Plåtningen hölls i spegelsalen på Berns och ni hittar hela plåtningen här!

Mira (vänster): klänning HÄR, skor HÄR                   Thilda (höger): klänning HÄR, skor HÄR

Glöm inte att nelly har en julkalender där de tipsar om massa godsaker hela december.

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed