logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Hotel Paradiso


cactus
Spell_4
spell_2 thilda1
∴ H O T E L | P A R A D I S O S U N D A Y ∴
Kimono | Spell & the Gypsy Collective
Bag | From a market in Tulum
Jewelry | Sanktoleono

Shoes | Dr.Martens

Några bilder vi knäppte en eftermiddag i Playa Del carmen medan vi drack tequila och öl (finns få saker som slår Mexikansk tequila, när luften är ljummen och solen precis håller på att gå ner). Kimonon kommer från ”Hotel Paradiso”-kollektionen
från vårt favoritmärke Spell & the Gypsy Collective. Vi har skrivit så många inlägg om systrarna från Byron Bay som är
grundarna bakom Spell. De har en fantastisk blogg och Instagram som man kan spendera timtals framför och fullkomligt
drunkna i. Spana in det här & här.

Ohh, Playa Del carmen, how we miss you.

This kimono is from the Hotel Paradiso collection
wich we totally adore from our favorite brand Spell & the Gypsy Collective. We have been writing so many posts about this brand made by two sisters who lives in Byron Bay. They also have an amazing blog and Instagram that we can spend so many hours to get lost in. Go check them out here

9 Comments
 • pia
  Svara
  29 februari, 2016

  gorgeous outfit, love the bohemian vibe!
  lunjasky.wordpress.com
  Lunjasky bloglovin

 • Amanda
  Svara
  29 februari, 2016

  Halloj kära ni! Jag har en lite klädfråga… Det är nämligen så att jag ska ta studenten i år och då hålls det ju även en bal! Jag undrar om ni har något tips på balla klädmärken som kan ha lite coola balklänningar?

  Ha det gott! 🙂
  Amanda

 • 1 mars, 2016
 • 1 mars, 2016

  WOAWW I love your photos !

 • 2 mars, 2016

  That kimono is gorgeous!

  xo

  http://www.dylanasuarez.com

Leave a Comment:

Instagram Feed