logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Ryska Posten

För några veckor sedan fick vi besök från Ryska Posten som förvandlade vår stökiga studio till det här paradiset.
Ryska Posten har en ny Allt-i-Allo tjänst (som framförallt riktar sig till kontor) där de hjälper en med allt från att
montera möbler, spika upp tavlor, måla om eller fixa i ordning sånt som man tänker att man ska fixa själv, men aldrig förmår sig att göra. De har öppet varje dag hela året och kommer på ett kick när man ringer.

rp7

I samarbete med Ryska Posten

No Comments
Leave a Comment:

Instagram Feed