logo
Colin Agency is a digital platform for social media influencers in various categories. We are the bridge between influential trendsetters and brands from around the world. Our main vision is to build concepts that suit our clients as well as our influencers – Let’s be creative together!
banner
Visit Colin.se      

Honolulu breeze

Hawaii7 HAWAII9
hawaii11

⠀⠀⠀ ⠀
När vi fick förfrågan om att följa med till Hawaii i samband med Deo Docs nya doftlansering ”Honolulu breeze
och spela in film (som ni får se här snart!) så tänkte vi nog inte mer än en sekund, både Hawaii och Deo Doc är två saker som ligger oss varmt om hjärtat. Dessutom är det extra roligt att de är två systrar, Hedieh (som är urolog) och Hasti (som är ekonom), som står bakom märket.
⠀⠀⠀ ⠀

Den nya doften är alldeles ljuvlig (dessutom är flaskorna så himla fina att man vill ha dom framme jämt) och i samband med lanseringen så släpps även en 3-stegs-rakning (vilket vi aldrig någonsin hade hört talas om innan, men den är hur bra som helst). Så, innan rakning så börjar man med oljan, som gör hårstråna mjukare (vilket i sin tur gör det lättare att raka), steg nummer 2 är Shaving tvålen som är grymt bra och steg 3 ”After Shave Intimate Balm”, som man tar på området där man rakar morgon och kväll förhindrar att hårstråna växer ut lika snabbt som annars.
⠀⠀⠀ ⠀

Det många tror när man nämner ”Intimtvål” är att resultatet av användningen snarare förvärrar än förbättrar och att den rubbar pH-balansen är i det här fallet en myt, Deo Doc är framtaget av gynekologer och läkare och vi är fullkomligt kära i alla deras produkter. Prova så får ni se själva!  Det är så himla knäppt egentligen, hur lite man vet om kroppen, t.ex. att det är samma sorts svettkörtlar i armhålan som på intimområdet.

⠀⠀⠀ ⠀
Man kan köpa produkterna på Lyko.se, men ni kan även hitta de på Apoteksgruppen, Kronans Apotek samt Lloyds Apotek.
⠀⠀⠀ ⠀
I samarbete med Deo Doc


⠀⠀⠀ ⠀
When the girls behind Deo Doc asked us to go to Hawaii with them when their new
fragrance launch ”Honolulu Breeze” to take photos and record movies (you’ll see the result here soon!! )
we probably didn’t think more than a second. In addition, we are particularly pleased that they are two sisters, Hedieh (which are Urology) and Hasti (who is an economist), the company behind the brand.

⠀⠀⠀ ⠀
The new scent is lovely (furthermore, the bottles are so very nice that you want them in your bathroom always) and in connection with the launch, Deo Doc are releasing a 3-step shaving (which we never had ever heard of before). So, before shaving, you start with the oil, which makes the hair softer (which in turn makes it easier to shave), step number 2 is Shaving soap is really good and Step 3 ‘After Shave Intimate Balm.

 

1 Comment
Leave a Comment:

Instagram Feed